Parhaat radiokanavat

radio1

Tällä kertaa päätimme, kuten otsikkokin sen sanoo, esitellä meidän mielestä parhaimmat radiokanavat. Radion kuunteleminen ei nykyään ole enää niin yleistä, mutta esimerkiksi automatkoilla monet yhä laittavat radion taustalle soimaan, ja tykkäävät kuunnella radio-ohjelmia esimerkiksi joka päivä töihin ajaessaan. Toiset taas kuuntelevat tietyn radiokanavan iltapäiväohjelmaa, ja sen tuttua juontajaa joka päivä. Radion kuuntelulle on ihmisillä eri tapoja.

  • Radio Suomipop. Suomipop soittaa nimensä mukaisesti suomalaista musiikkia, tosin mukaan mahtuu popin lisäksi useimmiten myös muita tyylilajeja edustavaa suomalaista musiikkia, joista kaikki on yleensä melko kevyttä, niin sanottua hittimusiikkia.
  • Loop. Radiokanava Loop kuuluu erityisesti nuorten kuuntelijoiden suosikkeihin, sillä Loopilla soi uusimmat hitit – niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin. Jos haluat kuulla uutta, trendikästä musiikkia, siirry Loopin taajuudelle.
  • Radio NRJ. Nrj soittaa enimmäkseen myös uutta musiikkia, ja radio NRJ:llä on omasta mielestäni yhdet parhaista radiojuontajista, joten heidän aamu- ja iltapäiväohjelmiaan on hauska kuunnella.
  • Radio Aalto. Aalto on sekoitus uutta musiikkia, ja vanhoja suosikeita. Mukavaa kuunneltavaa esimerkiksi juuri automatkoilla.
  • Yle Klassinen. Yle Klassinen soittaa nimensä mukaisesti klassista musiikkia, jota on ihana kuunnella esimerkiksi samalla kun opiskelee uusia asioita, musiikki auttaa keskittymään, ja rauhoittumaan.

Tässä olivat suosikkimme radiokanavista tällä kertaa. Toivottavasti teillekin löytyi listalta uusia suosikkeja. Jos osaisitte vinkata meille lisää hyviä radiokanavia, jätättehän kommentin! Olemme aina innostuneita uudesta musiikista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *