Jean S – muutoksen tuulet puhaltavat!

jean s

Legendaarinen bilebändi Jean S on todellisessa murroksessa, kun sen laulaja Timo Kärkkäinen on ilmoittanut jättävänsä bändin. Kärkkäinen ilmoittaa tiedotteessaan keskittyvänsä jatkossa rakentamaan omaa henkilökohtaista uraansa. Kärkkäinen on ollut mukana Jean S bändissä sen alusta asti, eli vuodesta 1991. Nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä eteenpäin uralla ja keskittyä entistä enemmän erilaisiin sävellys-, sovitus- ja käsikirjoitustöihin, sekä tietenkin Kärkkäisen sydäntä lähellä oleviin musiikki-ja teatterituotantoihin.

Harvan bilebändin tarina on näin pitkä kuin mitä se Jean S bädillä on, sillä se on keikkaillut yhdessä jo uskomattomat 25 vuotta. Säännöllinen keikkailu on kuitenkin rankkaa ja perheellisesltä se vie todella paljon aikaa pois perheen parista. Kärkkäinen kuitenkin korostaa sitä, että Jean S bänsin jäsenillä on edelleen huippuhauskaa keskenään kaikkien vuosien jälkeenkin ja siksi eroaminen bändistä on myös varmasti omalla tavalla haikeaa.

Jean S tekee kuitenkin vuonna 2017 vielä normaalisti keikkoja ja toimii Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa! -kevätrevyyn orkesterina. Eli kiireinen vuosi taas kerran tulossa!

Jean S koostuu yhteensä yhdestätoista ammattimuusikosta, jotka aloittivat kokoopanon Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubilta ja vuosi oli siis todellakin 1991. Hyvin pian ryhmä tulikin tunnetuksi vauhdikkaasta musiikista, esiintymisestä ja polvihousuista sekä smokin yläosasta.

Vuoden 2018 kokoonpano selviää tarkemmin myöhemmin ja bilettäjät saavat mitä todennäköisemmin nauttia edelleen tämän mahtavan bändin huikeista bileistä, ehkäpä vain hiukkasen muuttuneella kokoonpanolla!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *