Madonna

Tänään päätin kirjoittaa hieman eräästä artistista, joka on aina ollut yksi suurimpia idoleitani, ja suosikkejani. Nainen, joka on pysynyt ajan hermolla, musiikkimaailmassa, jo kymmeniä vuosia. Kyse on tietysti popin kuningattaresta, Madonnasta. Tutustumme siihen, miten Madonnasta tuli Madonna, ja mikä on hänen pitkäaikaisen suosionsa salaisuus. madonna1

Tähti on syntynyt Michiganissa, vuonna 1958, eli jo miltei 60 vuotta sitten. Hänen ollessaan vasta viisivuotias, Madonnan äiti kuolee rintasyöpään, jonka jälkeen hänen isänsä avioituu uuden puolison kanssa. Madonnalla on jopa viisi sisarusta, ja kaksi puolisisarusta lisää. Heidän perheensä on katolilainen, sillä sukujuuret ovat Italiasta. Vuonna 1979 Madonna lähti New Yorkiin, luodakseen uraa modernin tanssin alalla, mutta siirtyi pian tanssista lauluun. Hänen ensimmäinen single, joka kantoi nimeä Everybody. Siitä ei tullut vielä isoa hittiä, mutta albumia, nimeltään Madonna, myytiin kuitenkin jo 10 miljoonaa kappaletta. Vuonna 1984 ilmestynyt “Like a Virgin” -levy nousi julkaisunsa jälkeen Billboard-listan ykköseksi. Siitä alkoi Madonnan menestystarina, joka on jatkunut vuosikymmenten ajan, aina tähän päivään saakka. Voimme vain jäädä odottelemaan, mitä popin kuningatar keksii seuraavaksi.

Madonnan menestyksen takana on varmasti ollut joukko ammattilaisia, jotka ovat olleet mukana tekemässä hänen urastaan menestyksekkään, mutta joka tapauksessa sellaista karismaa, jota Madonnalla on esiintyjänä, ei voi opettaa, vaan se tulee luonnostaan. Tähti on jotenkin onnistunut myös pysymään erossa pahista juoruista, ja huonosta julkisuudesta, tai jos jotain on tapahtunut, se on poistunut otsikoista hyvin nopeasti. Tämä saattaa olla yksi syy hänen jatkuvaan suosioonsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *