Robin – suomalainen pop-lahjakkuus

robin1

Yksi suosikeistani suomalaisista artisteista, on Robin. Hän tuli julkisuuteen musiikkiurallaan jo niinkin nuorena, kuin 13 vuoden ikäisenä. Hänen esikoisalbuminsa “Koodi”, julkaistiin kevättalvella 2012. Robinin ensimmäinen hitti oli “Frontside Ollie“, josta tuli ensin pilkan kautta, Youtube-hitti. Videota katsottiin jo heti sen julkaisun jälkeen, tuhansia, ellei miljoonia kertoja. Robin palkittiin jo uransa alkuvaiheessa kansainvälisesti, sillä hän voitti, vuoden 2012 MTV Europe Music Awardseissa, parhaan suomalaisen artistin palkinnon.

Sittemmin Robin on julkaissut viisi albumia lisää, ja artisti on palkittu muun muassa vuoden positiivisimpana suomalaisena, vuonna 2015. Vasta 17-vuotias Robin on jo alaikäisenä tehnyt upean uran sooloartistina, eikä Robinin menestykselle näy loppua. Miksi näkyisikään, sillä Robin on yksi kaikkien aikojen parhaimmista suomalaisista pop-laulajista. Robin osaa tehdä musiikkia, joka on ajankohtaista, ja rentoa. Hänen menestyksensä takana on joukko musiikkialan huippuammattilaisia. Se on todennäköisesti osa menestystarinaa, mutta myöskään ilman suunnatonta lahjakkuutta, Robin ei olisi saavuttanut näin suurta suosiota.

Robin on nuorena saavutetusta suosiosta huolimatta, onnistunut pitämään pään kylmänä, ja jalat maassa. Hänestä ei ollu tullut, ainakaan ulospäin näkyvästi koppavaa, ylimielistä, tai muuten ihmistä, josta näkee, että suosio on noussut hattuun, pahemman kerran. Monille nuorina julkisuuteen tulleille harmillisesti käy niin. Olisi kiva tietää, mikä on ollut Robinin salaisuus siinä mielessä, että hän on onnistunut pysymään niin nöyränä, ja hyvänä tyyppinä. Ehkä hänen luonteensa sopii julkisuuteen paremmin. Jos on valmiiksi jo ylimielinen ihminen, joka katsoo muita hieman alaspäin, voi suosio tuhota ihmisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *