Chris Cornell

chris cornell

Chris Cornell on kaikkien tuntema muusikko, laulaja sekä lauluntekijä. Hän on syntynyt 20. heinäkuuta 1964 Seattle, Washingtonissa. Chris on tullut 1900-luvulla tunnetuksi Soundgarden yhtyeestä. Hän toimi kyseisessä bändissä laulajana sekä keulakuvana. Tämän jälkeen hän on myös 2000-luvulla toiminut Audioslave yhtyeen jäsenenä. Yksi hänen tunnetuimmista hiteistään on varmasti kaikille tuttu, James Bondin ”You know my name” tunnuskappale.

Chrisin perheeseen kuului vaimo, tytär Lilian, joka on syntynyt vuonna 2000 sekä pojat Toni ja Christopher. Toni on syntynyt vuonna 2004 ja Christopher vuonna 2005. Chris on kertonut omasta alkoholiongelmastaan, jonka johdosta hän on lopettanut alkoholinkäytön täysin vuosituhannen vaihteessa. On kuitenkin uutisoitu, että kovat huumeet olisivat varjostaneet hänen elämäänsä loppuvaiheessa.

Kuolema

Chris on ollut tunnettu hänen huikeasta lauluäänestä, joka tullaan muistamaan varmasti pitkään. Chriss menehtyi kuitenkin yllättäen toukokuussa 2017. Asiasta on uutisoitu paljon ympäri maailmaa.

Chriss Cornell kuoli äkillisesti jo 52 vuotiaana hetki Soundgardenin keikan jälkeen. Seiska lehti kertoo hänen julkaisseen kuvan Twitter tilillään vain hetki ennen hänen kuolemaansa. Kuolemaa edeltävänä aikana, hänellä oli kesken Soundgardenin kiertue, jonka oli tarkoituksena vielä kiertää useita eri paikkoja. Juuri ennen hänen poismenoaan hän oli ollut keikalla Detroitissa.

Chrisin kuolema on tullut shokkina aivan kaikille. Lähteet kertovat, että hänen vaimonsa sekä lapset ovat olleet shokissa tiedossa ja hänen kuolinsyytään on selvitelty tapahtumien jälkeen. Hetken hänen kulemansa jälkeen aloitettiin uutisoimaan, että poliisilähteen kertovan, että kyseessä on ollut mahdollisesti itsemurha, jota tutkitaan ruuminavauksella.

Kuolinsyy tutkinnan jälkeen mediaan tuli tieto, että Chris oli todellakin tehnyt itsemurhan. Tämä on ollut suuri shokki koko lähipiirille, koska hänen vaimonsa ei ollut ollenkaan tietoinen asiasta. Hän oli puhunut miehellensä kahdesti tapahtuma iltana, eikä Chris ollut vaikuttanut millään tavalla masentuneelle tai muutenkaan sekavalle. Myöskään bändin muut jäsenet eivät olleet huomanneet mitään outoa hänen käyttäytymisessään, eikä Chris ollut millään tavoin maininnut olevansa itsetuhoinen.

Viimeisimpien uutislähteiden mukaan, Chris löydettiin parituntia keikan jälkeen Detroitissa lähellä keikkapaikkaa sijaitsevan hotellihuoneen kylpyhuoneen lattialta hirttäytyneenä. Lehdistö ei ole pahemmin puinut, onko alkoholilla tai huumeilla ollut tekemistä tähän tapahtumaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *