Grooving High Allstars

Jos on ollut etsinnässä maailman paras bilebändi, enää ei kuulkaas tarvitse jatkaa etsimistä. Se on nimittäin löytynyt, ja se on hieno, se on upea, se on ihana, se on Grooving High Allstars!

bilekansaa

Historia

Grooving High Allstars on Kemistä lähtöisin oleva bilebändi, joka tekee keikkaa ympäri Suomen maan ja niinkin hurjalla tahdilla, kuin yli 100 keikkaa vuodessa. Suuremman yleisön tietoisuuteen Grooving High Allstars ponnahti  vuonna 2012, kun se otti osaa YLE:n järjestämään Bilebändi -kilpailuun, jossa siis nimensä mukaisesti etsittiin Suomen parasta bilebändiä. Groovarit sijoittuivat kisassa hienosti toiseksi ja oikeastaan siitä voidaan katsoa alkaneen bändin suuren voittokulun. Bändissä erikoisuutena voidaan ajatella olevan myös se, että heillä on sekä nais- että miessolisti, jotka kummatkin esiintyvät tasapuolisesti yhtä paljon. Bändin lavameininki on aivan käsittämättömän mukaansatempaavaa ja useat ovatkin nähneet Grooving High Allstarsin jo useita ja useita kertoja: keikoille saavutaan pitkienkin matkojen päästä, ihan vaan nauttimaan mahtavasta fiiliksestä ja taidokkaasta musisoinnista.

Tällä hetkellä bändillä on takana jo yli 800 keikkaa. Vuosien saatossa Groovareille on tullut tutuiksi niin erilaiset risteilylaivat, hiihtokeskukset, ravintolat ja tapahtuimat kuin kymmenet erilaiset hääjuhlatkin. Grooving High Allstars on myös esiintynyt useissa erilaisissa yritysjuhlissa, kuten Empowerilla, HOK-Elannolla, Lidlillä, Veikkauksella ja jopa Microsoftilla. Sen lisäksi heidät on tilanneet esiintymään myös Puolustusvoimat ja Suomen Eduskunta. Vaikuttavaa, eikö totta!

Jäsenistö

Elina Malkamäki ja Mikko Koivulehto ovat Grooving High Allstarsin pääsolistit. Kitaristina toimii Tommi Rahko. Kosketinsoittajana toimii Erkki Koivisto, hän huolehtii myös bändin keikkamyynnistä. Rumpuja bändissä soittaa taitava Tuomo Jakku. Basistin virkaa Groovareissa toimittavat Jukka Yli-Kortesniemi ja Matti Manninen. Ääniteknikkona Grooving High Allstarsissa toimii Ville Hakala.

Ohjelmisto

Bändin ohjelmisto on koottu englanninkielisistä covereista. Potpurehin on koottu samalta vuosikymmeneltä olevaa materiaalia. Esimerkiksi yhdeksänkymmentäluvun hittikimarassa voidaan kuulla Pandoraa, Haddawayta, Spaissareita ja Dj Boboa. Myös hitti kuten Coco Jamboo kuuluu vakiosettiin! Kasarivaikutteinen potpuri taasen sisältää musiikkia muun muassa Samantha Foxilta, Modern Talkingilta sekä Sabrinalta. Myös 2010-luku on otettu huomioon ja useimmiten bändillä on omat versionsa aivan viimeisimmistä radiohiteistä. Lisäksi bändi tarjoilee tietysti myös rokkipainotteista musiikkia. Erikoisuutena tällä bändillä on nimenomaan nuo potpurit, tai ehkä modernimmin ilmaistuna, hittimedleyt.

Biletystä rytmimusiikin tahtiin

Sosiaalinen media

Grooving High Allstars on ihastuttava bändi siinäkin mielessä, että se on tunnetusti todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Bändi päivittää ahkerasti muun muassa Facebook-sivuaan. Näin se tekee myös Instagram-tilinsä kohdalla, joten fanit ja bilekansa pääsee todellakin osaksi ryhmän keikkamatkoja ja arkea.

Tulevia keikkoja

Heinäkuussa 2017 Grooving High Allstars keikkailee seuraavasti: Silja Euroopalla ollaan nyt tulevana viikonloppuna. Rovaniemen Valdemarissa bändi nähdään 21. heinäkuuta. Seuraavana iltana Groovarit valloittavat Jungmannin estradin Kristiinankaupungissa ja 29. heinäkuuta heidät nähdään Kemissä, paikkana Run to 60’s.

Elokuussa Grooving High Allstars nähdään muun muassa Silja Europalla, Saariselän Tunturihotellissa ja Viking Gracella. Syyskuussa bändi astuu laivoille kuten Baltic Princess, Viking Mariella sekä Silja Europa.

 

Jos et ole vielä tutustunut tähän bändiin livenä, suosittelemme ehdottomasti tekemään sen heti, kun siihen vain aukeaa mahdollisuus. Grooving High Allstars tarjoaa unohtumattoman bilekokemuksen ja aamulla heräät kurkku ja jalat kipeinä!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *