Mitä kautta sinä kuuntelet musiikkia?

Mitä kautta sinä kuuntelet musiikkia?

Tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista tavoista kuunnella musiikkia on ilman muuta kuunnella ”Spotify”:n kautta. Spotify maksaa kuukaudessa jonkun pienen summan jonka jälkeen voit kuunnella musiikkia niin paljon kuin itse vain haluat. Musiikin kuuntelu sen jälkeen kun olet maksanut kuukausi maksun on tämä ilmaista kuunnella. Myös toisia tapoja kuunnella musiikkia on tottakai kuunnella vaikka ihan youtube:n kautta. Siellä kaikki videot ja kappaleet ovat toistaiseksi vielä ilmaisia, saa nähdä kuinka pitkään on mutta tällä hetkellä se on ilmaista.

Spotifyta voit myös kuunnella kun et ole tietokoneella. Voit ladata vaikka iPHONE applikaation jonka avulla voit kuunnella biisejä kun olet vaikka offline tilassa tai sitten ihan online tilassa myös. Tämä on erittäin mielenkiintoinen tapa kuunnella musiikkia suhteellisen halvalla tavalla. Youtube on tottakai ehkä hinta laatusuhteeltaan tällä hetkellä parempi, koska se on ilmainen. Mutta youtubea et voi kuunnella kun olet offline tilassa, vaan sinun täytyy olla aina online tilassa kun kuuntelet youtuben kautta musiikkia tai katsot musiikkivideota. Tämä totta kai myös asettaa tiettyjä rajoja kuuntelulle. Kun olet online tilassa sinun ei tarvitse maksaa youtuben käytöstä yhtään mitään.

Kaikki kappaleet ja musiikkivideot eivät välttämättä ole aina kuunneltavissa suomessa. Joissakin biiseissä saattaa tosiaan olla esto, jonka avut ainoastaan esim. yhden maan asukkaat voivat kuunnella tai katsella nauhaa. Kaiken kaikkiaan voin suositella lämpimästi molempia näitä kahta palvelua. Molemmat ovat takuu varmasti todellakin täysin turvallisia ja toimivat moitteettomasti. Kuunteletko itse musiikkia jollain toisella tavalla? Onko sinulla mahdollisesti levyjä joiden avulla kuuntelet musiikkia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *