Rock musiikki

MaxMusic – Rock musiikki

Rock musiikki on yksi omista suosikki musiikki kategorioista. Rock muusiikki oli kaikista suosituinta joskus 80-90 luvulla. Rock musiikki kategoria on hyvin laaja käsite. Ennen vanhaan Rock käsite oli hyvin selkeää ja helposti havaittavaa. Tänään rock musiikki kategoriaan voidaan jo melkein lisätä muutama muu musiikki kategoria kuten metalli ja heavy metalli.

Suomessa ollaan aina osattu tehdä rock musiikkia. Yksi aikaisemmista yhteyeistä josta rock musiikki lähti todelliseen lentoon Suomessa oli super suosittu Hurriganes yhtye. Yhtyeeseen kuuluivat Remu Aaltonen, Cisse Häkkinen, Albert Järvinen ja Ile Kallio. Kyseisestä Hurriganes bändistä on tehty myös suomalainen elokuva, nimeltä Ganes!

Suomesta on tullu myös muita mahtavia rock yhtyeitä kuten Hanoi Rocks. Hanoi Rocks yhtye oli yksi suurimmista ja myydyimmistä bändeista 80-luvulla. Yhtyeen keulakuvina olivat bändin solisti Michael Monroe ja kitaristi Andy Mccoy. Hanoi Rocks lopettivat vasta äskettäin, vain muutama vuosi sitten 2000-luvulla tehtyään comebackin pitkän tauon jälkeen. Yhtyeen suosituimpiin kappaleisiin kuuluu hittibiisit kuten Tradgedy ja A Day Late A Dollar short.

Maailmalla myös paljon suosiota ja huomioitu HIM yhtye on Suomesta. HIM yhtye on ollut 2000-luvulla todella suosittu. HIM yhtyeellä on hyvin harvoin konsertteja Suomessa. Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa. HIM yhtyeen keulakuva on Ville Valo, joka on hyvin suosittu ja tunnettu niin Suomessa kuin koko maailmassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *