Helsinkipäivän konsertti

Jos olet laadukkaan pop-musiikin ystävä, mutta sinua ei huvita maksaa huikeita summia, päästäksesi katsomaan lempiartisteja, meillä on sinulle hyviä uutisia. Joka vuosi Helsingissä järjestetään Radio Aallon Helsinkipäivän konsertti, jossa esiintyy sen hetken parhaimpia kotimaisia artisteja. Parasta on, että kaikki niistä pääsee näkemään kerralla, eikä tarvitse maksaa mitään.

Konsertti järjestetään Helsingissä, Kaisaniemen puistossa. Tänä vuonna Helsinkipäivä osuu Sunnuntaille, 12.6.2016. Voi olla, että sen vuoksi paikalle eksyy entistä enemmän ihmisiä, kuin viime vuosina, joina päivä on ollut arkipäivinä. Paikalle on taas tulossa mahtavia kotimaisia artisteja: Sanni, Robin, Anssi Kela, JVG, sekä Maija Vilkkumaa, J.Karjalainen, Juha Tapio, ja Cheek. Ohjelma alkaa kello 14.30, ja alueelle pääsee sisään, kello 13.30. Esiintyjien kaartin aloittaa Robin, ja päättää Cheek, joka esiintyy kello 20.55 alkaen.

Kaisaniemen puisto sijaitsee aivan keskustan kupeessa, joten liikkuminen paikan päälle ei ole ongelma, vaikka parkkipaikkoja ei olekaan järjestetty. Suosittelen kaikkia, jotka ovat kyseisenä päivänä vapaalla, menemään paikalle. Luvassa on taas, yksi musiikkivuoden parhaista, ja monipuolisimmista konserteista Suomessa. Itsekin menisin konserttiin, jos siihen olisi vain mahdollisuus. Tämä on yksi harvoista, kokonaan ilmaisista konserteista, joita Suomessa järjestetään. Lisäksi artistit ovat maan parhaita. Mikä voisikaan olla parempi tapa viettää lokoisaa, kesäistä sunnuntaipäivää, kuin menemällä ystävien kanssa, kuuntelemaan hyvää musiikkia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *